31.05.2016 19:16

Všem našim věrným zákazníkům


Rády bychom Vás upozornily, že náš salon opravdu nekončí, ale nadále zůstáváme v našem SALONU ALI a pouze obměňujeme personál  .

Přes neshody s některými děvčaty od nás, které si otevírají salon hned vedle nás a šíří různé řeči např. i o zániku našeho salonu apod., my budeme nadále rády za Vaši přízeň.

 

Přivítáme novou mladou atraktivní posilu do pánského kadeřnictví Veronika Veselá, která Vás uvítá od zítřka 1. 6. od 13hod. s novými příznivějšími cenami a milým vystupováním.
Dále nová posila v pedikérském týmu a též velmi zručná manikérka s letitými zkušenostmi paní Věra Kandlerová (Peťasová) Vás přivítá již zítra od 8hod.ráno.

Dále se můžete těšit na novou techniku lakování metodou CND Shellac (krásně nalakované přírodní nehty bez jejich poškození dva až tři týdny díky CND Shellac)
Permanentní lak - kvalitnější a šetrnější než Gel-lak.
Unikátní nová technologie (pouze zn. CND Shellac) umožňuje nejšetrnější aplikaci bez jakéhokoliv poškození nehtů. U ostatních gel-laků je nutné povrch nehtů přepilovat pilníkem a při odstranění gel-lak odbrousit. Před nanesením a při odstraňování CND Shellacu se nehty nepilují, proto nedojde k sebemenšímu oslabení nehtů.)


A to již koncem měsíce června 

Nadále máme pro stálé zákazníky bonusový program,kdy každá desátá pedikúra je zdarma.
K procedůře máte možnost občerstvení v podobě čokoládového či vanilkového capuccina nebo čaje zdarma 

Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se na Vaší návštěvu. Též děkujeme,že nás doporučujete svým známým.


Váš Tým SALONU ALI

 

—————

Zpět


Kontakt

Salon Ali

Tylova 35, Plzeň

Tel.: 377 326 025